Solarna klop

PAMETNA KLOP NOVE GENERACIJE

 

Avtonomija dela

Solarna klop črpa vso energijo iz lastnih sončnih celic, ki so nameščene pod površino sedenja, ni odvisna od zunanjih virov energije in nikoli ne ugasne. Z najbolj zmogljivimi akumulatorji na trgu, 110Ah, Klop uporablja globoko polnjenje in praznjenje za optimalno uporabo baterij skozi vse leto. Ekonomično upravlja porabo energije, Solarna klop ima 2-dnevno avtonomijo brez polnjenja pozimi in 5 dni brez polnjenja poleti.

Sončna energija

Solarne plošče, posebej razvite za Solarno klop, ustvarjajo do 110 W električne energije na uro. Nahajajo se pod sedežno površino, velikost in učinkovitost pa omogočata največjo izkoriščenost sončne energije.

Temperaturni nadzor

Solarna klop ima vgrajen hladilni sistem, ki zagotavlja, da je temperatura klopi pri vseh vremenskih razmerah udobna. Štiri velike ventilatorje in posebna izvedba omogočata optimalno cirkulacijo zraka ali ohranjajo temperaturo sedeža na udobni ravni, če zunanja temperatura presega 30 ° C.

Polnjenje naprave

Solarna klop je opremljena s samostojnimi napravami za brezžično polnjenje pametnih telefonov in novejših generacijskih ur. Prav tako ima 4 pametne USB vtičnice z izhodno močjo 10 W, kar omogoča hitro in varno polnjenje mobilnih naprav. Stojala za kolesa.

Mobilni internet

Super hitri 4G internet je v bližini klopi nenehno na voljo. Možno je omejiti promet na uporabnika, tako da imajo vsi uporabniki enak dostop. Prav tako je mogoče ponuditi internetne pakete v sodelovanju z vodilnim ponudnikom telekomunikacijskih storitev v državi.

Osvetlitev

Klop ima vgrajeno ambientno svetlobo, ki se prilagaja dnevu, letom in vremenskim razmeram. Klop osvetli prostor v razponu od 2 metrov, kar omogoča uporabo ne odvisno od zunanjih virov svetlobe.

Zaščita pred vandalizmom

Klop je pritrjena na tla in zaklenjena, da preprečuje nepooblaščeno odpiranje. Vgrajen je tudi izpopolnjen sistem za sledenje, ki vam omogoča, da kadar koli poiščete klop. V primeru zaustavitve, kraje ali težave pri delovanju Klopi vas bomo takoj obvestili po našem sistemu, ki spremlja delovanje vseh klopi.

Mobilnost

Energijska avtonomija olajša namestitev in premikanje brez potrebe po posebni infrastrukturi, strojih ali kablu. Solarna klop se samo namesti in je pripravljena za uporabo!

Visokokakovostni materiali

Visokokakovostni materiali zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi, rjo in vandalizmom. Sodobni kompozitni materiali v kombinaciji z enostavnimi, minimalističnimi modeli zagotavljajo kakovost tudi po večletni uporabi.

Zbiranje informacij

Solarna klop vsebuje vgrajene senzorje, ki zbirajo različne informacije, vključno z vremenskimi razmerami, številom uporabnikov in delovanjem sistema. Te informacije so lahko zelo koristne lastniku, ali gre za mesta, urbaniste ali upravljavce zelenih površin.

Dizajn

Vse napredne funkcije klopi so predstavljene s sodobno in brezčasno estetiko. Klop se zaradi svojega minimalističnega videza popolnoma prilega vsem ambientom, ne glede na to, ali je živahno mesto ali nacionalni park.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>