Solarna avtobusna postaja

Vsi se zavedamo, da so vse težnje življenjskih ciljev usmerjene v učinkovit izkoristek časa za uresničitev svojih želja, interesov, potreb in sanj.

Sodoben in hiter način življenja, kjer je ČAS vedno bolj dragocena postavka lahko zagotovo trdimo, da je moderna avtobusna postaja prej potreba kot želja. Govorimo o samozadostni avtobusni postaji, ki uporabnikom nudi učinkovito in koristno izrabo časa, ko čakajo na prevoz. Moderna avtobusna postaja poleg osvetlitve okolice, ter LED informacijskih ekranov za vrtenje reklamnih oglasov, uporabnikom omogoča lažje in udobnejše življenje. Si predstavljate koliko nam je lahko prihranjeno, ko združimo prijetno s koristnim in hkrati prihranimo na času in vse to na avtobusni postaji?

Moderna avtobusna postaja nam poleg prijetnega osvetljenega okolja nudi možnost polnjenja mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov, WIFI povezave in nenazadnje polnjenje električnih koles!

vse na enem mestu = moderna avtobusna postaja

S to prenovo, bi se staro Avtobusno Postajališče spremenilo v sodobno, funkcionalno, toplo in ECO AP. Bili bi zgled vsem mestom v Evropi, hkrati pa bi življenje za vaše meščane postalo lažje in udobnejše.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>